PRECIZARI

As dori sa fac cateva precizari privitoare le calitatea marfii.Hainele pe care le vindem   sunt partial din categoria second-hand si partial articole noi .Hainele dintr-un sac sunt mixate in proportii egale pe articole (articolele sunt sortate si pe sezon vara sau  toamna) .Articolele noi cu eticheta  se regasesc doar la calitatea semicrema. Prin urmare veti beneficia de o calitate exceptionala la un pret rezonabil.Toate livrarile sunt insotite de factura si certificat de curatare.      SITUL ESTE DEDICAT DOAR VANZARILOR EN-GROSS , NU VINDEM EN-DETAIL. ARTICOLELE EXPUSE PE SIT SUNT DOAR CU TITLU DE PREZENTARE


SEMICREMA ADULTI 26 lei / kg

Am denumit acest tip de calitate   semicrema sau pentru cei familiarizati cu alt tip de sortare este o combinatie intre calitatea extra si calitatea crema (pentru cei familiarizati cu calitatile englezestii este calitatea AAA).Practic am renuntat sa vindem separat calitatea crema .Aceasta se va regasi insa la acest tip de calitate insa la un pret mult mai accesibil.Ca sa fiu mult mai explicit, veti gasi in saci atat articole mai clasice ca design(cam 20 % dintr-un sac) cat si articolele care arata senzational sau sunt moderne  cu eticheta sau rochii de seara .Procentul de haine cu eticheta poate fi (sau nu) pana in 10% .In sac veti gasi un mix de articole care este impartit uniform.Adica veti avea si rochite, bluze , pantaloni, geci etc.Practic tot ce aveti de facut este sa puneti marfa direct pe raft.Cu siguranta nu o sa aveti in sac haine care nu se pot vinde din anumite motive (gen sunt marimi foarte mari , pantaloni foarte demodati -evazati, lenjerie intima, etc).

Este bine de stiut ca atunci cand noi va facem sortarea facem un calcul de rentabilitate al marfii.Mai exact ne punem in situatie Dumneavoastra si incercam sa vedem care este profitul daca am cumpara noi o astfel de marfa.

Foarte important!!!!

Pentru potentialii clienti care cauta haine gen outlet sau haine toate noi(chiar si daca nu au eticheta) sau cauta sa fie hainele 100%  branduri.Articolele nu sunt din acest tip de calitate.Articolele sunt din toate brandurile englezesti F&F,HILFINGER,DOROTHY , NEW LOOK (si un 30 % branduri straine NIKE, ADIDAS,PUMA).

Atentie !!!! Ce nu trebuie sa gasiti la aceasta categorie sunt :articole patate , rupte defecte , decolorate sau cu un grad de uzura mai mare de 15 % (ma refer la acele scame urate).

Ordonează după 
Producător 


Preţul nostru 26 LEI

img

Preţul nostru 26 LEI


Preţul nostru 26 LEI

imgPreţul nostru 26 LEI

img

NWVmZ